Be till ärkeängel Haniel för att locka kärlek

Be till ärkeängel Haniel för att locka kärlek. Foto: Pexels
Be till ärkeängel Haniel för att locka kärlek. Foto: Pexels

Är du ensam och söker kärlek? Eller har du inte en hälsosam relation som gör dig lycklig?

Utför ärkeängel Haniels bön för att attrahera en hälsosam och seriös kärlek.

+ Upptäck vilken sorts häxa du är enligt ditt stjärntecken
Från soluppgång till solnedgång, låt oss pris hylla Ängeln och ärkeängel Haniel, prinsen av kärlek och barmhärtighet, avlägsna det onda från mitt hjärta och mina vägar, öppna min själ så att jag kan finna den kärlek som är bestämd för min öde.

För kärleken du bär i din essens inför den Allra Högstes tron, låt mig, tjänare av Ljuset, ha nåden att finna min själsfrände.

Må frid och hälsa bo i våra hjärtan, må maten aldrig saknas på vårt bord, och må våra familjer ha tillit och ljus att möta turbulenta tider.

Lägg tillit och tro i mitt hjärta så att jag har klarhet i sinnet och kan välja det bästa för min väg.

Må min själ fyllas av gudomlig kärlek och må Haniel vara närvarande i mitt liv, avlägsnande av avund, fällor, hat, bristen på hopp och drömmar.

Må Haniel, tillsammans med Rafael, beskyddaren av uppriktiga älskande, rena såren från det förflutna, rena mina känslor och visa mig värdet av förlåtelse, så att kärleken kan pulsera i alla mina celler och kännas av alla som närmar sig mig.

Må välståndet flöda rikligt inom alla områden av mitt liv.

Må min partner vara kärleksfull, framgångsrik, uppriktig, vänlig, lojal och sann, för att komplettera min själ så att vi tillsammans kan gå och uppfylla vår jordiska uppgift med änglarnas välsignelse och skydd.

Så ske det!

Be även Psaltaren 114 i 21 dagar med ett tänd rosa ljus och ett glas vatten bredvid.
Back to top