Bed til Ærkeenglen Haniel for at tiltrække kærlighed

[Beskrivelse id=”attachment_14599″ align=”alignnone” width=”1200″]Bed til Ærkeenglen Haniel for at tiltrække kærlighed. Foto: Pexels Bed til Ærkeenglen Haniel for at tiltrække kærlighed. Foto: Pexels[/Beskrivelse]

Er du alene i søgen efter kærlighed? Eller har du ikke et sundt forhold, der gør dig lykkelig?

Udfør bønnen til Ærkeenglen Haniel for at tiltrække sund og seriøs kærlighed.

+ Oplev hvilken type heks du er ifølge dit stjernetegn
Fra solopgang til solnedgang, lad os prise Englen og Ærkeenglen Haniel, kærlighedens og barmhjertighedens fyrste, fjern ondskab fra mit hjerte og mine veje, åbn min sjæl, så jeg kan finde kærligheden, der er skænket til min skæbne.

For kærligheden, du gemmer i din essens foran den Højeste trone, lad mig, tjener af Lyset, få nåden til at finde min sjælefælle.

Må fred og sundhed bo i vores hjerter, lad maden aldrig mangle på vores bord, og lad vores familier have tillid og lys til at møde turbulente tider.

Indsæt tillid og tro i mit hjerte, så jeg har klarhed i sindet og kan vælge det bedste på min vej.

Må min sjæl fyldes med guddommelig kærlighed, og lad Haniel være til stede i mit liv, fjern misundelse, fælder, had, mangel på håb og drømme.

Må Haniel sammen med Rafael, beskytteren af oprigtige elskere, rense fortidens sår, rense mine følelser og vise mig værdien af tilgivelse, så kærligheden kan pulserer i alle mine celler og kunne mærkes af enhver, der nærmer sig mig.

Må velstand flyde rigeligt i alle områder af mit liv.

Må min partner være kærlig, velstående, ærlig, venlig, loyal og sandfærdig, der kan fuldende min sjæl, så vi sammen kan vandre og udfylde vores jordiske mission med englenes velsignelse og beskyttelse.

Sådan være det!

Bed også salme 114 i 21 dage med et tændt lyserødt lys og et glas vand ved siden af.
Back to top