Bid tot Aartsengel Haniël om liefde aan te trekken

Bid tot Aartsengel Haniël om liefde aan te trekken. Foto: Pexels
Bid tot Aartsengel Haniël om liefde aan te trekken. Foto: Pexels

Ben je alleen op zoek naar liefde? Of heb je geen gezonde relatie die je gelukkig maakt?

Verricht het gebed tot Aartsengel Haniël om gezonde en serieuze liefde aan te trekken.

+ Ontdek welk type heks je bent volgens je sterrenbeeld
Van zonsopgang tot zonsondergang, laten we de Engel en Aartsengel Haniël, de prins van liefde en barmhartigheid, prijzen, verwijder het kwaad uit mijn hart en mijn paden, open mijn ziel zodat ik de liefde vind die voorbestemd is voor mijn lot.

Voor de liefde die je bewaart in je essentie voor de troon van de Allerhoogste, mag ik, dienaar van het Licht, de genade hebben mijn zielsverwant te vinden.

Moge vrede en gezondheid in onze harten wonen, moge ons nooit eten ontbreken aan tafel, en mogen onze families vertrouwen en licht hebben om turbulente tijden te doorstaan.

Plaats vertrouwen en geloof in mijn hart, zodat ik helderheid van geest heb en het beste voor mijn pad kan kiezen.

Moge mijn ziel zich vullen met goddelijke liefde en moge Haniël aanwezig zijn in mijn leven, waarbij hij afgunst, valstrikken, haat, gebrek aan hoop en dromen weghoudt.

Moge Haniël samen met Rafaël, de beschermer van oprechte geliefden, het verleden reinigen, mijn gevoelens zuiveren en mij de waarde van vergeving tonen, zodat de liefde kan pulseren in al mijn cellen en gevoeld kan worden door iedereen die mij nadert.

Moge welvaart overvloedig vloeien in alle gebieden van mijn leven.

Moge mijn partner liefdevol, welvarend, eerlijk, vriendelijk, loyaal en oprecht zijn, om mijn ziel aan te vullen, zodat we samen onze aardse missie kunnen vervullen, met de zegen en bescherming van de Engelen.

Zo zij het!

Bid ook de Psalm 114 gedurende 21 dagen met een roze kaars en een glas water naast je.
Back to top